ARMA Instruments lanceert zero-trust communicatieapparaat voor veilige berichten G1 Mark II

Lancering in Kiev en Silicon Valley met cybersecurity-adviesbureau Midnight Blue en de auteur en expert in cyberterrorisme Winn Schwartau benadrukken de behoefte aan communicatietechnologie die schaalbaar is om de huidige bedreigingen door cyberterrorisme en cyberoorlogvoering het hoofd te kunnen bieden

KIEV, Oekraine–(BUSINESS WIRE)– De Russische invasie van Oekraïne was aanleiding voor een wapenwedloop in het theater van cyberoorlogvoering. Zero-trust is wereldwijd de operationele term voor militaire defensiesectoren en overheden. Intelligentieagentschappen van de Verenigde Staten en internationale partners publiceerden onlangs een rapport waarin wordt gewaarschuwd voor het nieuwe Russische malwareprogramma Sandworm, dat waarschijnlijk Oekraïense belangen als doelwit neemt tijdens de oorlog die wordt gestreden. De Amerikaanse defensieagentschappen stelden 2027 als deadline voor het implementeren van zero-trust cybersecurityomgevingen [FedTech, augustus 2023].

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kimberly Hathaway
+1 415-994-1097 (Voice, text, WhatsApp)
xvzoreyl@ungunjnlce.pbz