Компанія ARMA Instruments випускає G1 Mark II — пристрій безпечного обміну повідомленнями з нульовою довірою

ARMA Instruments

Запуск у Києві та Кремнієвій долині з консалтинговою фірмою з кібербезпеки Midnight Blue та автором і експертом з кібербезпеки Winn Schwartau підкреслює необхідність у технології зв’язку, яка здатна протистояти поточному кібертероризму та загрозам кібервійни.

КИЇВ, Україна — (BUSINESS WIRE) — Російське вторгнення в Україну розпалило гонку озброєнь на театрі кібервійни. Нульова довіра є оперативним терміном для військових, оборонних секторів та урядів у всьому світі. Американські розвідувальні агенції та міжнародні партнери нещодавно опублікували звіт, що попереджає про нове російське шкідливе програмне забезпечення Sandworm, що, ймовірно, загрожує українським інтересам у війні, що триває, тому оборонні відомства США встановили 2027 рік як кінцевий термін для впровадження середовища кібербезпеки з нульовою довірою [FedTech, серпень 2023 р.].

У цьому середовищі підвищеної глобальної загрози зареєстрована у Швейцарії компанія ARMA Instruments AG оголошує про випуск цього місяця в Києві свого пристрою безпечного обміну повідомленнями ARMA G1 Mark II. Розроблений на підставі принципів нульової довіри, пристрій є замкненою мобільною системою для обміну повідомленнями від людини до людини з найвищим рівнем безпеки, щоб завадити сучасним атакам противника.

«ARMA була створена у відповідь на відсутність продуктів безпеки, здатних впоратися із сучасними супротивниками, такими як ворожі представники національних держав, — сказав Пім Донкерс (Pim Donkers), засновник і генеральний директор ARMA Instruments AG. — На створення пристрою G1 вплинула стаття 12 Загальної декларації прав людини ООН про те, що ніхто не може бути об’єктом втручання в приватне життя чи листування, особливо в зоні воєнних дій, де гуманітарні права порушують».

Пристрій G1 представлять Донкерс і технічний директор Андрій Логінов на київському заході разом з презентацією нідерландської консалтингової компанії з кібербезпеки Midnight Blue, що описує TETRA:BURST, своє нещодавнє виявлення вразливостей стандарту TETRA, а також американським автором і експертом з кібертероризму Вінном Швартау (Winn Schwartau), який був присутнім на обох заходах.

G1 використовує стільникові мережі, не має мікрофона або застосунків третіх сторін і не використовує Wi-Fi, NFC, Bluetooth, GPS, будь-яких роз’ємів або портів. Він заряджається бездротовим способом і має механізм захисту від несанкціонованого доступу, здатний знищити всі секрети на пристрої, щоб захистити конфіденційну інформацію.

За допомогою наскрізного шифрування і публічної мережі «цибулинної маршрутизації» дані анонімно скеровуються через випадкові зашифровані сервери ретрансляції по всьому світу, щоб переконатися, що немає порушень даних або інфраструктури для атаки. Запатентована компанією ARMA динамічна ідентичність як частина патентованої віртуальної SIM-картки компанії ARMA унеможливлює кібератаки на користувачів або атаки проти особового складу.

«Атаки проти персоналу, які використовують цільовий смартфон особи як засіб самонаведення для, скажімо, безпілотника, обладнаного вибухівкою, є атаками завтрашнього дня. Динамічна ідентифікація тут є одним з рішень, що сьогодні захищає наших клієнтів від подібних атак», — продовжив Донкерс.

Пристрій ARMA G1 стане в нагоді для безпечного зв’язку громадських організацій, міністерства оборони, організацій з кібербезпеки, фінансових організацій, посольств і глобальних корпорацій.

Електронна адреса для ЗМІ, які цікавляться відвідуванням: cerff@neznvafgehzragf.pbz. Більше інформації про захід у Києві та 24 жовтня в Кремнієвій долині дивіться за посиланням: https://armainstruments.com/launching-the-arma-g1-mark-2-events/

ARMA Instruments є постачальником технологій систем безпечного зв’язку та виробник першого у світі пристрою для обміну повідомленнями із захищеним зв’язком ARMA G1. Компанія зареєстрована у місті Бар у Швейцарії, заснована у 2017 році генеральним директором Пімом Донкерсом. ARMA керується принципом нульової довіри та залишається політично нейтральною. ARMA G1 працює на основі власного патентованого рішення динамічної ідентичності і є замкненою мобільною системою. ARMA — це абревіатура від Advanced Relay Mission Applications (засоби розширеної ретрансляції) у відповідь на продукти, технологічно неспроможні протистояти поточним загрозам кібербезпеки та кібертероризму, розвиненим супротивникам і суб’єктам іншої держави. Перейдіть за посиланням, щоб дізнатися більше: www.armainstruments.com

Текст цього оголошення мовою оригіналу становить офіційну автентичну версію. Переклади надаються лише для зручності й мають містити перехресні посилання на текст мовою оригіналу, який є єдиною версією тексту, яка має законну силу.

Контакти

Контакти для ЗМІ: 
Kimberly Hathaway 
+1 415-994-1097 (голос, текст, WhatsApp) 
xvzoreyl@ungunjnlce.pbz

Джерело: ARMA Instruments